Tijdschrift Oud Wageningen

4 maal per jaar • Wageningse verhalen

Sinds mei 1973 verschijnt éénmaal per kwartaal het tijdschrift van de vereniging met verhalen over de geschiedenis van Wageningen. In 1973 kreeg het contactblad de naam Wagen Wegen, later werd de naam gewijzigd in “Oud Wageningen”.

 
Na meer dan 40 jaar heeft het contactblad van de Historische Vereniging Oud Wageningen in 2015 een nieuw uiterlijk gekregen en spreken we over het Tijdschrift Oud Wageningen.

 
Leden van de vereniging krijgen het tijdschrift gratis toegezonden. Losse nummers zijn beperkt verkrijgbaar in de museumwinkel van De Casteelse Poort en bij de Wageningse boekhandels Kniphorst en Bruna. De prijs bedraagt € 5,95.

 

Voor inhoudsopgaven van alle verschenen edities van ons tijdschrift, en voor pdf’s van oudere edities van het tijdschrift en voorheen het contactblad, ga naar webpagina “jaargangen“.

Verschijningsdata:

 1 maart
•  1 juni
•  1 september
•  1 december

Tijdschrift niet ontvangen?

Leden ontvangen in de week na de verschijningsdatum het tijdschrift in de bus. Mocht u het tijdschrift niet ontvangen hebben neem dan contact op met het secretariaat. Dit kan middels een email (o.v.v. naam en adres) te sturen naar secretariaat@oudwageningen.nl of telefonisch 0317-423515.
U krijgt het tijdschrift dan zo snel mogelijk nabezorgd.