LidmaatschapVoor € 21,00 bent u lid van de Historische Vereniging Oud Wageningen (HVOW). Met dit lidmaatschap kunnen de vele vrijwilligers van de vereniging de activiteiten op het gebied van de oude en jonge geschiedenis van Wageningen blijven uitvoeren. Activiteiten als 4-maal per jaar een mooi en inhoudelijk kwalitatief hoogstaand tijdschrift uitgeven, organiseren van 4 lezingavonden voor leden en niet leden, jaarlijks een periodiek uitgeven over de rijke geschiedenis van Wageningen, archeologisch onderzoek doen en het hebben van een toegankelijk Documentatiecentrum waar Wageningers en niet Wageningers voor vragen over hun eigen geschiedenis terecht kunnen.

 

Wilt u zich actief inzetten voor HVOW janee


Toestemming gebruik (persoons)gegevens
HVOW gebruikt de ingevulde gegevens alleen voor doelen en diensten die volgen uit het lidmaatschap. Voor hoe wij omgaan met de (persoons)gegevens, dit kunt u lezen in onze privacyverklaring.


 

Goed om te weten dat HVOW de culturele ANBI status heeft, wat bij fiscale aftrek extra voordeel geeft. Voor meer informatie zie Belastingdienst/ANBI

 

Contactgegevens lidmaatschap

Ledensecretaris
E-mail: ledenadministratie@oudwageningen.nl

Penningmeester
E-mail: penningmeester@oudwageningen.nl

Correspondentieadres
Bowlespark 1-A
6701 DN Wageningen

Overige informatie
IBAN: NL15 INGB 0002 9461 25
KvK: 40119775
Anbi/rsin: 816435200