Vrijwilligers Vacatures

Zonder vrijwilligers geen • VerenigingZo’n 40 leden/vrijwilligers zijn actief in het documentatiecentrum, als lid van de Werkgroep Archeologie, in de redactie van het tijdschrift ‘Oud Wageningen’, bezig met Facebook ‘Oud Wageningen’ en als bestuurslid.

Deze vrijwilligers maken het mogelijk om 4-maal per jaar een mooi en inhoudelijk kwalitatief hoogstaand tijschrift uit te geven, 4 lezingavonden te organiseren voor leden en niet leden, boeken uit te geven over de rijke geschiedenis van Wageningen, archeologisch onderzoek te doen vanaf de prehistorie tot en met de Tweede Wereldoorlog en het hebben van een toegankelijk Documentatiecentrum waar Wageningers en niet Wageningers voor vragen over hun eigen geschiedenis terecht kunnen.

VACATURES

Specifiek

Gezocht bestuurslid Communicatie & PR

 
April 2018 komt een bestuursfunctie vacant en nu zijn wij op zoek naar een nieuwe collega bestuurslid met ervaring en/of affiniteit op het gebied van communicatie en PR die onze Historische Vereniging Oud Wageningen kan helpen zich meer naar buiten te richten.

Wat ga je doen?
Samen met de overige bestuursleden en de vrijwilligers van de redactie, het schrijversteam en het Facebook-team van het Documentatiecentrum ontwikkel je diverse communicatieactiviteiten die bijdragen aan het binden en informeren van bestaande leden, het werven van nieuwe leden en het verder positioneren van de HV Oud Wageningen.

Geïnteresseerd? klik hier.

Algemeen

Wij zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers, geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@oudwageningen.nl, of kom langs op het Documentatiecentrum, elke dinsdagmorgen open van 9.30– 11.30 uur in het museum De Casteelse Poort, Bowlespark 1a Wageningen.