Historisch Album / update

Jumbo Verberne in Wageningen heeft in samenwerking met de Historische Vereniging Oud Wageningen (in het bijzonder Ben van den Berg) een historisch fotoalbum van Wageningen uitgegeven. Jumbo-eigenaar George Verberne viert hiermee zijn vijf-jarig JUMBO-ondernemerschap in Wageningen. De bblthk neemt dit album op in haar collectie en is op zoek naar dubbele plaatjes om het album te vullen.

Het album behandelt verschillende aspecten uit de Wageningse geschiedenis waaronder het kasteel, het onderwijs en de melkfabriek. Natuurlijk ook aandacht voor winkelcentrum De Tarthorst zelf waaronder de grote brand in 2003. Het album wordt enkel met tekst geleverd. Klanten krijgen bij het boodschappen doen in Jumbo een zakje met foto’s om in het album te plakken. In totaal moeten er 265 foto’s worden verzameld om het album te vullen.

Foto’s doneren in de bblthk

JUMBO Wageningen heeft de plaatjes-uitgifte verlengd t/m 24 december.
Heb je je album al vol en wil je je dubbele plaatjes doneren? Iedereen kan tijdens de sluiting van de bblthk (tot 19 januari) plaatjes inleveren in de brievenbus van de bblthk. Wel in een envelop! Daar worden de plaatjes bewaard totdat de bblthk weer opengaat; dan kan iedereen die hun album niet vol heeft gekregen, weer komen om te ruilen.

Bron: www.bblthk.nl, 22 dec. 2020