Drukwerk boek “De Westberg” gestart

Het boek “De Westberg – een monumentaal Wagenings erfgoed” is in druk gegaan. Het omslag was afgelopen week al afzonderlijk van de pers gerold; 23 maart was het de beurt aan het hele binnenwerk. Vervolgens worden de katernen verzameld, gevouwen, gebonden en gesneden. Het omslag wordt voorzien van een hard karton en samengevoegd met het binnenwerk en de schutbladen gelijmd.
Eric van Dorland (een der auteurs) en adviseur Frits Mutsaers zijn enthousiast: het ziet er prachtig uit, op mooi papier.

Een van de auteurs, Eric van Dorland, beoordeelt samen met adviseur Frits Mutsaers het eerste drukvel van het binnenwerk van het boek (Foto: Tuijtel – M.v. Aggelen).

De Westberg is het deel van de Wageningse berg tussen de Holleweg en de Westbergweg. Een relatief onbekende plek, die echter een grote rijkdom aan historische verhalen, mythes en bijzondere archeologische vondsten blijkt te herbergen.
Afgelopen jaren zijn nieuwe ontdekkingen gedaan die de geschiedenis van Wageningen in een nieuw licht stellen. Ze worden gepresenteerd in deze bijzondere publicatie. Een must have voor iedereen die Wageningen een warm hart toedraagt!

Meer informatie over het boek leest u hier.

Deze publicatie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van: