ALV en lezing Indische sporen: afgelast

Vanwege actuele corona-beleidsontwikkelingen, kan deze avond helaas geen doorgang vinden.
Het bestuur gaat bespreken hoe het nu verder moet met de Alv – welke opties zijn er – en maken dan een keus. Daarna informeren wij u hierover, zodat het transparant is hoe wij met ons mandaat in Coronatijd omgaan.

Op donderdag 8 oktober heeft de Historische Vereniging Oud Wageningen de uitgestelde jaarlijkse algemene ledenvergadering belegd, gevolgd door een lezing.

Locatie: Bevrijdingskerk (Ritzema Bosweg 18), aanvang: 20.00 uur. Met een inloop vanaf 19.30 uur. Wij trakteren u dan op koffie of thee.

Let op: Deze ALV en lezing zijn uitsluitend te bezoeken door HVOW-leden, vanwege de corona-beperkingen. Leden ontvingen hierover een brief met uitleg en aanmeldprocedure.
Er is geen pauze, eveneens vanwege corona-vereisten.

De notulen, het jaarverslag en de financiële verantwoording zijn online in te zien en te downloaden. Klik hier! 

Wie een papieren versie wil ontvangen kan dit kenbaar maken bij de secretaris (tel. 0317-423515 of per e-mail: secretariaat@oudwageningen.nl). Ook zullen tijdens de Alv een beperkt aantal exemplaren van de voornoemde stukken beschikbaar zijn.

Aansluitend – om 20:30 uur – lezing:

“Indische sporen in het Wageningse” – Harro Maat

De nasibal; wie kent ‘m niet?!

Harro Maat is universitair hoofddocent aan de Wageningen Universiteit, departement Maatschappijwetenschappen. “In deze lezing wordt de geschiedenis van Wageningen en de koloniën verteld aan de hand van de nasibal. Deze simpele snack snijden we in stukjes en met elk stukje wordt verteld hoe Oost en West in Wageningen zijn verbonden.”

 

Lees ook het bericht over de fiets-/wandelroute “Indische sporen in het Wageningse”.