Vrijwilligers Vacatures

Zo’n 40 leden/vrijwilligers zijn actief in het documentatiecentrum, als lid van de Werkgroep Archeologie, in de redactie van het tijdschrift ‘Oud Wageningen’, bezig met Facebook ‘Oud Wageningen’ en als bestuurslid.

Deze vrijwilligers maken het mogelijk om 4-maal per jaar een mooi en inhoudelijk kwalitatief hoogstaand tijschrift uit te geven, 4 lezingavonden te organiseren voor leden en niet leden, boeken uit te geven over de rijke geschiedenis van Wageningen, archeologisch onderzoek te doen vanaf de prehistorie tot en met de Tweede Wereldoorlog en het hebben van een toegankelijk Documentatiecentrum waar Wageningers en niet Wageningers voor vragen over hun eigen geschiedenis terecht kunnen.

VACATURES

Algemeen

Wij zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers, geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@oudwageningen.nl, of kom langs op het Documentatiecentrum, elke dinsdagmorgen open van 9.30– 11.30 uur in het museum De Casteelse Poort, Bowlespark 1a Wageningen.

Specifiek

Gezocht vrijwilliger voor ‘Wageningen in jaartallen’.

Oud Wageningen zoekt een vrijwilliger die de belangrijke momenten in onze stad Wageningen in de periode 1995 tot heden in kaart wil brengen.In 1962 heeft de heer J. Bulten, ambtenaar Gemeente Wageningen, een opsomming gemaakt van belangrijke momenten in onze stad Wageningen. Daarop volgend heeft mevrouw R. Meijerink deze lijst aangevuld tot 1995. Deze lijsten met bijzondere momenten lopen van de Prehistorie tot 1995. We zijn nu in 2017 beland …. Meer lezen